Voor het eerst kunnen bezoekers op Landgoed Museum Nienoord zich laten onderdompelen in een Scandinavisch zomerfeest. Op 25 en 26 juni 2022 zal voor de derde keer de Midsommar Markt georganiseerd worden, een viering voor de langste dag van het jaar.

Stichting Scandinavië Beleven (bekend van de eerder georganiseerde Zweedse Kerstmarkt te Groningen) wil met het organiseren van dit evenement meer mensen, jong en oud, laten kennis maken met de prachtige cultuur en alle tradities die Scandinavië te bieden heeft.

Scandinavische sferen
Tijdens de Midsommar Markt kunnen bezoekers kennis maken met een grote diversiteit van Scandinavische producten en mooie ambachten. Van lifestyle tot reizen of het volgen van een workshop. De Midsommar Markt heeft voor ieder wat wils, groot en klein.

Zomerfeest voor alle leeftijden
De Midsommar Markt is meer dan een markt. Volg er een van de workshops of leer samen met je (klein-)zoon of -dochter hoe je moet boogschieten. Er zijn verschillende activiteiten waar jong en oud zich kunnen vermaken. Ook aan de lekkere trek is gedacht, op beide dagen zijn er meerdere Scandinavische lekkernijen te verkrijgen op het terrein!
De Midsommarviering is pas echt compleet met het opzetten van de meiboom, onder begeleiding van muziek en dans. Een bijzonder en feestelijk moment op de zaterdagmiddag waarbij iedereen kan deelnemen. Tickets voor het evenement zijn vooraf online verkrijgbaar via de website www.midsommarmarkt.nl.
Als kers op de taart heb je met het ticket van de Midsommar Markt ook nog eens toegang tot Museum Nienoord en het Rijtuigenmuseum, eveneens op hetzelfde terrein gelegen. Een unieke combi voor een leuk dagje uit!

Alles op een rijtje
Zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 van 11:00 uur – 17:00 uur.
Tickets zijn €5,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis
Kijk voor meer informatie op www.midsommarmarkt.nl of volg het evenement op Facebook of Instagram voor de laatste informatie en Scandinavische inspiratie!