SponsorKliks

U winkelt vast wel eens online. Wat zou u ervan vinden als uw bestelling geld oplevert voor Museum Nienoord? Het kost u geen cent extra, maar zorgt wel voor een financiële bijdrage aan Museum Nienoord.

Klik op het logo om direct te winkelen!

sponsorkliks logo

U blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch ons museum weet wie er iets besteld heeft. Sponsorkliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor ons museum is bedoeld. Dat weten ze omdat u via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die u bij Bol.com doet, levert ons museum niets op.

Gratis geld voor Museum Nienoord
Bij elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan, ontvangt ons museum een commissie. Die commissie verschilt per webwinkel: soms is het een percentage van het orderbedrag en soms een vast bedrag. SponsorKliks betaalt 75% van de commissie uit aan Museum Nienoord.

Indien u via SponsorKliks bij een webwinkel koopt, betaalt u dezelfde prijs die u ook betaald zou hebben als u rechtstreeks bij die webwinkel zou hebben gekocht. Het enige verschil is dat SponsorKliks Museum Nienoord een commissie betaalt voor uw bestelling.

Hoe werkt het?
Klik hier voor een video van SponsorKliks waarin ze uitleggen hoe SponsorKliks werkt.

Voor gebruik op tablet of telefoon kunt u de app van SponsorKliks downloaden

App-store button
google-play-button