Boek
Anton Heyboer: Exist in me

Weinigen weten, dat Anton Heyboer in Drenthe besloot om kunstenaar te worden. De tentoonstelling bij zijn15-jarig overlijden is mede om die reden in het Noordoosten van Nederland. Museum Nienoord koos vooral voor vroeg werk uit zijn nalatenschap voor een unieke expositie. Bij de tentoonstelling is een rijk geïllustreerd boek verschenen over het werk van Heyboer, met mooie verhalen en foto’s.

Verkoopprijs:  € 24,95
Verzendkosten: € 4,00   

In de Museumwinkel zijn ook andere originele artikelen verkrijgbaar.

Wat dacht u van een mooie leren design riem

Tot en met 21 juni onze speciale Vaderdag aanbieding: riem van € 29,95 voor € 27,95
Verzendkosten: € 4,00
Met een mooie leren riem laat de man zien hoe stijlvol hij gekleed gaat. Onze leren riemen in verschillende lengtes van 80 cm tot wel 120 cm gaan goed samen met een nette jeans of pantalon en overhemd, voor een uitgesproken en unieke look.

Om nooit meer een verjaardag te vergeten

Er is een mooie Verjaardagskalender verkrijgbaar met voor elke maand een fraaie foto van Landgoed Nienoord, gemaakt in het betreffende seizoen. Voor € 12,95 heeft u hem aan de muur (tijdelijk voor € 10,00) 

De museumwinkel is open van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur (toegankelijk zonder entreekaart voor het museum). U kunt artikelen ook per mail bestellen, waarna ze (met een factuur) worden toegezonden.
Stuur uw bestelling onder vermelding van aantal, artikel, naam, adres en woonplaats naar info@museumnienoord.nl