Arrangementen

Voor groepen hebben wij verschillende arrangementen. Voor groepsarrangementen van 10 personen of meer is reserveren noodzakelijk. Neem voor meer informatie of het maken van een reservering contact op via 0594 – 72 60 05 of via info@grandcafe-borgnienoord.nl.

Grand Café arrangement | € 13,65 p.p. (Minimaal 10 personen)

Entree Museum Nienoord
Koffie of thee met gebak

Grand Café Lunch arrangement | € 21,75 p.p. (Minimaal 10 personen)

Entree Museum Nienoord
Koffie of thee met gebak
Keuze uit één van de biologische sandwiches van het café

Graag minimaal 1 dag van tevoren reserveren via 0594-72 60 05 of info@grandcafe-borgnienoord.nl.

Rondleiding met privé-gids | € 17,50 (Maximaal 20 personen)

Een rondleiding is een perfecte manier om Museum Nienoord te ontdekken. Onze gidsen brengen de boeiende geschiedenis van Nienoord tot leven en tonen u hoogtepunten uit verschillende perioden, zoals de houten danszaal met beschildering uit 1685 van Hermannus Collenius en de schelpengrot uit ca. 1700.

Onze arrangementen zijn uit te breiden met:

– Filmvertoning over landgoed Nienoord;
– Rit over het landgoed (max. 20 personen);
– Tuinlezing.

koetsentocht

Met de koets langs historische landgoederen
Combineer een bezoek aan Museum Nienoord eens met een koetsentocht. Ontdek in het museum de geschiedenis van de borg en zijn bewoners en maak aansluitend per koets een tripje naar Havezate Mensinge. Dit museum is één van de weinige authentiek ingerichte havezaten in de provincie Drenthe. Of maak een tocht langs de landgoederen Nienoord en Terheijl. Gezellig met z’n tweeën of met een groter gezelschap.

Onderweg geniet u van het prachtige landschap van het Groninger Westerkwartier en het Drentse Noordenveld. Laat u op de cadans van de paarden in draf meevoeren langs lommerrijke lanen en prachtige heidevelden en ga in gedachten honderd jaar terug in de tijd.

Museum Nienoord helpt u graag bij het organiseren van een arrangement. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0594 – 51 2260 of info@museumnienoord.nl.