Grand Café Borg Nienoord

Gezellig genieten
Bezoek Grand Café Borg Nienoord op het landgoed Nienoord. Het grand café staat los van Museum Nienoord, maar we werken natuurlijk wel veel samen. Onze horecagelegenheid is vrij toegankelijk. Geniet in het gezellige café of op het fraai gelegen terras van koffie of thee met vers gebak van de warme bakker, van heerlijk ijs, een koude of een warme lunch of van een drankje. Onze stijlvolle locatie is bovendien bij uitstek geschikt voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten. En wist u dat wij een officiële trouwlocatie van de gemeente Westerkwartier zijn?

Feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten
Vier bij ons uw feest of bruiloft of houd hier uw vergadering. Wij beschikken over verschillende ruimten voor kleine en grote groepen. Elegant, sjiek, gemoedelijk of zakelijk… wij regelen het voor u.

De grote Tuinhal is geschikt voor 400 personen. Vanuit de zaal heeft u een sensationee zicht op de borgtuin en het bos. De ruime en hoge Balzaal met balkon aan de slotgracht biedt ruimte aan zo’n 60 personen. De elegante Tuinkamer is ingericht in Jugendstil en heeft een ruim terras aan de slotgracht. Hier kunt u terecht met ongeveer 40 personen. Verder hebben we het Koetshuis, een ruime zaal naast de voormalige stallen. Het Koetshuis heeft openslaande deuren naar de binnenplaats. Ook beschikbaar is de prachtige Schelpengrot, de 17de-eeuwse tuinkoepel die versierd is met schelpenmozaïek. Tot slot is een feest mogelijk in de borgtuin die grenst aan de binnenplaats van Borg Nienoord.

Huwelijkslocatie
Op zoek naar een bijzondere huwelijksocatie? De ‘mooiste trouwzaal van het Groninger Westerkwartier’ is de barokke Ridderzaal, een rijk gedecoreerde zaal in prachtig 17de-eeuws houtsnijwerk en goudleerbehang dat zacht glanst bij het kaarslicht. Wanneer het bruidspaar arriveert (misschien wel met een rijtuig!), zwaaien de monumentale deuren zwaaien open . In deze adellijke omgeving en onder ’toeziend oog’ van de borgbewoners uit de Gouden Eeuw krijgt het jawoord wel een heel bijzonder tintje. De Ridderzaal is een officiële trouwlocatie en biedt plaats aan 40 personen.

De huwelijksvoltrekking op Borg Nienoord wordt geregeld door de afdeling Burgerzaken van de gemeente Westerkwartier. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente via 14 0594 of 0594 – 55 15 51. Of kijk op de website van de gemeente: www.westerkwartier.nl.

Trouwen op Borg Nienoord? Uw feest vieren of vergadering houden? Neem dan contact op met Grand Café Borg Nienoord via 0594 – 72 60 05 of via info@grandcafe-borgnienoord.nl.

Voor alle informatie en verhuur kunt u ook kijken op: www.grandcafe-borgnienoord.nl.