Agenda

seum Nienoord is weer OPEN voor publiek sinds dinsdag 2 juni 2020, van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.

In verband met de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Covid-19 virus kunt u uw komst vooraf aankondigen, maar dat is niet meer verplicht. Dat kan via een online ticketsysteem: klik hierU kunt dus desgewenst een kaartje reserveren, ook voor kinderen onder de 7 jaar, museumkaarthouders en donateurs. Kijk goed op welke datum en welk tijdstip u ons wilt bezoeken. Klik vervolgens op bestellen. Het wijst zich verder vanzelf. U kiest dus zelf het uur van aankomst, maar u hoeft niet binnen een uur het museum weer te verlaten. Neem dus rustig de tijd.

Probeer het echter gerust kort van tevoren als u spontaan langs wilt komen; voorlopig mogen er maximaal 30 personen tegelijk in het museum zijn. Informeer telefonisch op 0594-51 22 60 of er plek is. Vanwege de landelijke richtlijnen worden vertrouwelijk uw contactgegevens genoteerd en worden vragen gesteld over uw gezondheid.

In de noordhal:
Tot 5 oktober: Expositie “EXIST IN ME, het vroege werk van Anton Heyboer” met werk van de kunstenaar uit de Twin-collectie van Trees en Willy van Kleef.
Lees hier meer over.

Bij deze tentoonstelling is een fraai boekwerk verkrijgbaar.

ACTIVITEITEN (onder voorbehoud): 

In de zuidhal:

De jubileum-opstelling van rijtuigen en voorwerpen uit het museum met een bijzonder verhaal:
60 jaar Nationaal Rijtuigmuseum: “Een leven vol Rijtuigen”

Bij deze tentoonstelling is een fraai jubileumboek verkrijgbaar.

VERWACHT:

Zaterdag 10 en zondag 11 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur
Jaarlijkse kunstmanifestatie “Kunst op Nienoord”
Lees hier meer over.